E-BOOK BEDEKER NAJCHUTNEJŠEJ MAKRONKY
Náš dlhoočakávaný e-book vďaka ktorému sa stanete majstrom pečenia našich úžasných makroniek. E-book písaný na základe 10 ročných skúseností s pečením makroniek. Naše know-how- recepty na makronky+ 8 receptov na naše naj príchute, tak ako ich robíme my, rady a konkrétne tipy na konkrétne pomôcky a suroviny aby ste nemuseli hlava nehlava skúšať všetko, čo vám príde pod ruku....
Po zaplatení vám príde link na e-book rovno na Váš email, viete si ho vytlačiť a piecť podľa neho.
DIGITÁLNY PRODUKT, KTORÝ VÁM PRÍDE ROVNO NA EMAIL vo formáte PDF
Teraz sme celý ebook spracovali vo forme on-line kurzu a môžete si ho predobjednať za uvádzaciu cenu. Kurz bude spustený vo februári 2025 cez členskú sekciu nášho úplne nového pripravovaného webu. Kurz si môžete predobjednať TU
25 stranový ebook hodnotného obsahu nášho know-how podľa ktorého pečieme už od založenia výroby
Ja- Romana ako zakladateľka Princess Cakes, som už dlhšie rozmýšľala akú hodnotu okrem pečenia kvalitných koláčikov a toriet pre Vás, Vám ešte priniesť a keďže neustále dostávame správy ohľadom rád a tipov, receptov na naše produkty hlavne makronky, mi v hlave skrsla myšlienka okrem usporadúvania kurzov pečenia makroniek priniesť resp napísať e-book so všetkými hodnotnými informáciami, vrátane našich know-how receptov.
Sama viem, že nie každý má čas alebo prostriedky zúčastniť sa kurzu pečenia, a rád číta preto je pre Vás náš ebook ako stvorený, na svoje si prídu úplní začiatočníci ale aj tí, ktorí už nejaký čas makronky pečiete ale stále sa Vám nedaria.
Presne viem aké to je vyhodiť kilá mandľovej múky, vajec a iných surovín takpovediac do koša, vy už nemusíte :)
Ako BONUS k ebooku získate:
-template/ šablóny s koliečkami pod podložky na pečenie na vytlačenie
Ďaľšie špeciálne bonusy:
-členstvo vo v.i.p. FB skupine výhradne len pre majiteľov e-booku a absolventov naších kurzov
Čo sa v e-booku dozviete:
-
Výber a príprava ingrediencií:
- Aké suroviny použiť pre najlepší výsledok.
- Tipy na správnu prípravu ingrediencií.
-
Správna konzistencia cesta:
- Ako dosiahnuť ideálnu konzistenciu cesta.
- Praktické rady, aby ste sa vyhli najčastejším chybám.
-
Dávkovanie cesta:
- Techniky na presné a rovnomerné dávkovanie makroniek.
- Ako zabezpečiť, aby cesto neosychalo a zachovalo si svoju kvalitu.
-
Pečenie makroniek:
- Nastavenie rúry a správne teploty pečenia.
- Tipy na rovnomerné pečenie makroniek.
-
Plnenie makroniek:
- Naše recepty na náplne, ktoré robia naše makronky takými jedinečnými
- Ako správne skladovať makronky po naplnení.
-
Tipy a triky:
- Naše overené tipy a triky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť dokonalé výsledky.
- Pomôcky a nástroje, ktoré zjednodušia celý proces pečenia.
-
Skladovanie makroniek:
- Ako makroniky skladovať, aby zachovali svoju čerstvosť a kvalitu.
Zakúpením nášho e-booku získate všetky tieto informácie na jednom mieste a podrobné návody, ktoré vám pomôžu stať sa majstrom v pečení makroniek. Neváhajte a posuňte svoje pečenie na novú úroveň!
Čo nám napísali naše zákazníčky, ktoré pečú podľa nášho e-booku:
Kategória: | KURZY |
---|---|
Hmotnosť: | 600 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.