E-BOOK BEDEKER NAJCHUTNEJŠEJ MAKRONKY

Novinka
download 1470x1312 (1)

Náš dlhoočakávaný e-book vďaka ktorému sa stanete majstrom pečenia našich úžasných makroniek. E-book písaný na základe 10 ročných skúseností s pečením makroniek. Naše know-how- recepty na makronky+ 8 receptov na naše naj príchute, tak ako ich robíme my, rady a konkrétne tipy na konkrétne pomôcky a suroviny aby ste nemuseli hlava nehlava skúšať všetko, čo vám príde pod ruku....

Po zaplatení vám príde link na e-book rovno na Váš email, viete si ho vytlačiť a piecť podľa neho.

Využite uvádzaciu cenu pre prvých 50 kupujúcich za 29eur, cena e-booku bude potom vyššia.

29 €
Skladom

DIGITÁLNY PRODUKT, KTORÝ VÁM PRÍDE ROVNO NA EMAIL

25 stranový ebook hodnotného obsahu nášho know-how podľa ktorého pečieme už od založenia výroby

 

Ja- Romana ako zakladateľka Princess Cakes, som už dlhšie rozmýšľala akú hodnotu okrem pečenia kvalitných koláčikov a toriet pre Vás, Vám ešte priniesť a keďže neustále dostávame správy  ohľadom rád a tipov, receptov na naše produkty hlavne makronky, mi v hlave skrsla myšlienka okrem usporadúvania kurzov pečenia makroniek priniesť resp napísať e-book so všetkými hodnotnými informáciami, vrátane našich know-how receptov.

 

Sama viem, že nie každý má čas alebo prostriedky zúčastniť sa kurzu pečenia, a rád číta preto je pre Vás náš ebook ako stvorený, na svoje si prídu úplní začiatočníci ale aj tí, ktorí už nejaký čas makronky pečiete ale stále sa Vám nedaria.

 

Presne viem aké to je vyhodiť kilá mandľovej múky, vajec a iných surovín takpovediac do koša, vy už nemusíte :)

 

Ako BONUS k ebooku získate moje mailové poradenstvo (obmedzene- 2 emaily s radami priamo pre vás), template/ šablóny s koliečkami pod podložky na pečenie na vytlačenie, 5% zľavu na naše hotové výrobky z našej výroby a na naše kurzy 

 

 

Čo sa v e-booku dozviete: 

  1. Výber a príprava ingrediencií:

    • Aké suroviny použiť pre najlepší výsledok.
    • Tipy na správnu prípravu ingrediencií.
  2. Správna konzistencia cesta:

    • Ako dosiahnuť ideálnu konzistenciu cesta.
    • Praktické rady, aby ste sa vyhli najčastejším chybám.
  3. Dávkovanie cesta:

    • Techniky na presné a rovnomerné dávkovanie makroniek.
    • Ako zabezpečiť, aby cesto neosychalo a zachovalo si svoju kvalitu.
  4. Pečenie makroniek:

    • Nastavenie rúry a správne teploty pečenia.
    • Tipy na rovnomerné pečenie makroniek.
  5. Plnenie makroniek:

    • Naše recepty na náplne, ktoré robia naše makronky takými jedinečnými
    • Ako správne skladovať makronky po naplnení.
  6. Tipy a triky:

    • Naše overené tipy a triky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť dokonalé výsledky.
    • Pomôcky a nástroje, ktoré zjednodušia celý proces pečenia.
  7. Skladovanie makroniek:

    • Ako makroniky skladovať, aby zachovali svoju čerstvosť a kvalitu.

 

Zakúpením nášho e-booku získate všetky tieto informácie na jednom mieste a podrobné návody, ktoré vám pomôžu stať sa majstrom v pečení makroniek. Neváhajte a posuňte svoje pečenie na novú úroveň!

 

 

 

Kategória: KURZY
Späť do obchodu